VERGROOT JE KENNIS...VOLG EEN WORKSHOP!

 

 

Special: Relax mama! Yoga & Health workshop

Uit ervaring weet ik dat je als kersverse moeder soms best wat tips kan gebruiken als het gaat om de gezondheid van je baby. Wat kan je nou eigenlijk het beste gebruiken als ze krampjes hebben, of luieruitslag, of bij doorkomende tandjes? En wat is de meest natuurlijke oplossing zodat ik mijn kindje niet met onnodige rommel belast?

 

Wil jij ook meer leren over een natuurlijke manier om de gezondheid van jezelf en die van jouw kindje te ondersteunen? Maar ben je eigenlijk ook wel toe aan een kleine break om even te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen? Meld je dan nu aan voor de Relax mama! Yoga & Health workshop. 

We starten met een korte meditatie, gevolgd door een half uurtje yoga, speciaal aangepast voor het lichaam na de zwangerschap en bevalling. Daarna gaan we verder met een basistraining essentiële oliën speciaal voor baby's en mama's. 

 

Wat kun je verwachten:

- Even tot jezelf komen in je nieuwe drukke bestaan als mama

- Lekker rustig bewegen en je lichaam na de zwangerschap weer leren kennen

- Leren wat essentiële oliën zijn en hoe ze op een volkomen veilige manier ingezet kunnen worden bij bijvoorbeeld problemen rond de borstvoeding, slaapproblemen, luieruitslag en doorkomende tandjes

- Gezellig samenzijn met andere kersverse moeders

 

Datum: 26 januari 2019

Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Locatie: Florentina Body & Mind, Bachlaan 2a in Doetinchem

Kosten: €10,- pp

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin jouw naam en telefoonnummer erin vermeld. Je ontvangt daarop een tikkie en zodra de betaling is bevestigd, is jouw aanmelding definitief.

 


 

Basistraining essentiële oliën

Wil jij graag leren hoe je jouw gezondheid (en die van jouw gezin) op een natuurlijke manier kunt ondersteunen? Kom dan eens naar de basistraining essentiële oliën.

Wat leer je in deze training:

- Wat zijn essentiële oliën en waar komen ze vandaag

- Hoe kun je olie inzetten om je fysieke en emotionele gezondheid te ondersteunen

- We bespreken de tien meest gebruikte oliën en hoe je ze inzet bij bijvoorbeeld verkoudheid, griep, pijnklachten en slaapproblemen

- Je mag uiteraard alle oliën zelf ruiken/smeren/proeven

 

Data 2019:

- Woensdag 20 feb 19:30 - 21:00 uur

Kosten: € 5.00

Aanmelden kan door je naam en telnr en het aantal personen te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een tikkie voor de betaling, zodra de betaling is bevestigd is de aanmelding definitief.

 

 

 


 

Workshop DIY bodyscrub maken met essentiële oliën

Leuk als vrijgezellenfeestje, vriendinnenmiddag of moeder-dochter activiteit!

 

  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers erbij
  • Uitleg essentiële oliën
  • Ruiken/proeven/smeren olie
  • Zelf een pot bodyscrub maken met essentiële oliën naar keuze
  • Elkaar een ontspannende massage van de handen geven

Duur: ongeveer 2 uur

Aantal personen: minimaal 4 en maximaal 10

Prijs: € 25.00 pp

 


 

Privé Workshop Leren Masseren

 

Wil jij leren hoe je een prettige rug-nek-schouder massage geeft, maar wil je hem ook graag zelf ervaren? Boek dan nu samen met je partner/vriendin/zus de workshop leren masseren. Hierin leer je natuurlijk stap voor stap de massage, maar ook wat een massage doet met lichaam en geest, welke spieren er belangrijk zijn bij de massage en welke essentiële oliën je bij de massage kan gebruiken.

Deze workshop wordt alleen aan jullie persoonlijk gegeven waardoor er veel ruimte is voor vragen en aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Duur: ongeveer 2,5 uur

Prijs: € 90 per tweetal (incl. DoTerra kortingsaccount voor het bestellen van oliën t.w.v. € 25)

 

Meer info en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Joomla templates by a4joomla